utorok 2. októbra 2012

Pretty little liars

Aria, Emily, Hanna a Spencer. Štyri dievčatá, ktoré za záhadných okolností prídu o kamarátku. Po tom, čo sa po vyše roku objaví jej telo, ich začne psychicky terorizovať a vydierať prostredníctvom SMS správ narušený stalker, ktorý sám seba označuje ako -A.
Jeden z najpopulárnejších seriálov sa nedávno dostal dokonca aj k nám. Tento veľmi zaujímavý a napínavý príbeh je inšpirovaný knihou s rovnomerným názvom, ktorú napísala americká autorka Sara Shepard.
Každá z dievčat je veľmi jedinečná, nie len tým ako vyzerá, ale aj ako sa oblieka. Dnešný článok bude venovaný outfitom, ktoré sú inšpirované týmito seriálovými postavami.


Aria Montgomery


Malá, okatá Aria je milovníčkou literatúri a z celej štvorice nosí často najextravagantnejšie kúsky . Pohodlný outfit do školy pozostáva z riflových kraťasov, ktoré by mali byť doplnené o teplé pančušky na jeseň, a vysokých, pohodlných čižiem. Tielkový top vo fialovej farbe s nazberkanou aplikáciou je veľmi vhodný, ak máte menšie poprsie. Celé oblečenie je doplnené o svetrík s leopardím vzorom a ako doplnky sú použité náhrdelník a veľmi jednoduchý čierny opasok.

Použité značky: kraťasy: Madewell, top: BKE, svetrík: Alice and Olivia, čižmy: Michael Kors, opasok: Mulberry, náhrdelník: H&M


Emily Fields


Talentovaná plavkyňa Emily preferuje skôr športovú eleganciu. V tomto prípade je biely tielkový top zvýraznený žltým tričkom, s uzlom na spodnom okraji. K tomu patria čierne rifle s imitáciou kože a čierne semišové kotníkové čižmičky bez opätku. Hnedá kožená kabelka na jedno rameno, je vhodná či už na bežné nosenie alebo do školy. Ako doplnok  môže byť použitý náhrdelník.



Použité značky: rifle: 2nd Day, top: James Perse, tričko: Snob, čižmy: Report, kabelka: Fat Face, náhrdelník: Kenneth Jay Lane


Hanna Marin


Exbaculka Hanna je považovaná tak trochu za barbie. Jej veľkou obsesiou sú drahé značky, vysoké opätky a štýlové kabelky. Outfit, ktorým som sa inšpirovala, je pôvodne trochu iný, ale v podstate zachováva tie najdôležitejšie prvky. Čierne, úzke nohavice, skombinované s voľnejším, modrým, hodvábnym topom, sú doplnené o biele sako s čiernym golierom. Kotníkové čižmičky v sivočiernej kombinácii nepokazia žiadne oblečenie a veľmi sa k nim hodí kabelka s hadím vzorom, ktorý je tohtoročným veľkým hitom, podobne ako ďalšie zvieracie vzory. Doplnky sú pomerne jednoduché, visiace náušnice a retiazka v zlatej farbe.

Použité značky: rifle: withchery.com.au , sako: Just Cavalli, top: zimmermannwear.com, čižmy: Un United Nude, kabelka: Wallis, náhrdelník: Michael Kors, náušnice: Eli Tahari


Spencer Hastings


Outfit, ktorý je inšpirovaný veľmi konzervatívnou školáčkou Spencer, so svojím jedinečným oxfordským štýlom, pozostáva z jemne ružového topu s nariasenými rukávmi a šedej klasickej sukne tesne nad kolená. Kabelka ako aj topánky sú v béžovej farbe, a keďže doplnky nesmú veľmi vytŕčať, zvolila som jednoduchý náhrdelník a nie veľmi výrazné hodinky.

Použité značky: top: Valentino, sukňa: Sandro, kabelka: fabsugar.com, topánky: gargyle.com, hodinky: Burberry, náhrdelník: okajewelery.com

A čo vy? Ktorý štýl je vášmu srdcu najbližší? Alebo máte radi mix všetkého?

XO, Nicka


Obrázky dostupné na pinterest.com a polyvore.com.



your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára