nedeľa 10. februára 2013

dm Haul

Zdravím všetkých,
vás, ktorý ma pravidelne sledujete, ale aj tých, ktorý sem len omylom zablúdili :P
Dnes som sa rozhodla zájsť do dm drogérie, že sa kúsok poobzerám, čo je nové, ale aj staré na trhu, či nie sú nejaké super akcie a pritom som natrafila na tri perfektné vecičky za rozumnú cenu. Ide o veci dennodennej potreby, ktoré nám mnohokrát uľahčujú život :)



Prvým je krém na ruky, limitovaná edícia Dark Glamour, značky Balea. Viem, že krémov na ruky je veľa a že je to v podstate veľmi obyčajná a otrepaná kozmetika, no to čo ma hlavne zaujalo na tomto kréme je balenie. Páči sa mi, že je dosť veľký a tým dlho vydrží a má v sebe praktickú pumpičku, čo veľmi oceňujem. Stačí stlačiť a nadávkovať :) Strááááášne super vec. Vôňa je veľmi príjemná, trochu korenistá. Ďalšia dobrá vec je, že obsahuje pantenol, vďaka ktorému upokojí pokožku rúk. Taktiež sa rýchlo vstrebáva a ruky po ňom nie sú mastné, čo považujem za veľké plus. Nerada investujem do drahých krémov, lebo v tom nevidím veľký zmysel. Mala som zopár krát aj drahšie krémy, no pri mojom častom umývaní rúk som z nich v konečnom dôsledku nemala žiaden úžitok a len sa rýchlo minuli. Preto preferujem hoci aj lacnejšie krémy, ktoré mnohokrát ponúkajú tiež veľmi dobrú hydratáciu (netvrdím, že medzi nimi nenájdete aj odpad :D).


300ml (cena: 1,89 eur)

Druhá vecička, ktorá ma zaujala a rozhodla som sa ju vyskúšať je 24 hodinový antiperspirant Deo Compact Sensitive, taktiež značky Balea. Ide o antiperspirant v spreji bez alkoholu s veľmi príjemnou a sviežou vôňou. Je kompaktný (presne ako to opisuje balenie), preto sa skvelo hodí do kabelky alebo šuflíka v práci, kde nezaberie skoro žiadne miesto. Z tejto malej vecičky sa veľmi teším a jej prednosti ocením pravdepodobne až neskôr, keď sa oteplí. 


20ml (cena: 1,29 eur)

Posledná vec je asi najpraktickejšia zo všetkých, ktoré som dnes kúpila, hlavne pre tie z nás, ktoré sa veľa a často líčia a vedia, aké nepríjemnosti môže napáchať na perfektnom nalíčení napríklad špirála. Sú to kozmetické vatové tyčinky značky Ebelin. Môžu mať hneď niekoľko účelov. Sú veľmi dobrým pomocníkom pri odstraňovaní prebytočnej špiráli, tieňov na alebo pod viečkom, na korekciu rúžu a úplne naj sa hodia na odstránenie laku z okolia nechtu. Majú dve konce, jeden je plochý a široký, druhý úzky a špicatý.


80ks (cena: 0,79 eur)


Véééľmi sa teším z dnešného dm-káckeho nákupu a dúfam, že sa vám môj príspevok páčil. Ak budete mať na mňa akékoľvek otázky alebo skúsenosti s týmito, či inými výrobkami z drogérky, neváhajte a píšte. 

XO, Nicka


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára