utorok 8. apríla 2014

|Kolekcia lakov Rita Ora Rimmel|

Značka Rimmel sa za poslednú dobu dosť rozbehla. Najskôr vydala kolekciu rúžov a lakov podľa Kate Moss a v súčasnosti uzrela svetlo sveta nová kolekcia, ktorej tvárou sa stala speváčka Rita Ora. V tejto kolekcii môžete nájsť 12 lakov na nechty 60 seconds a 5 krajónov na pery, tzv. Color Rush Balms. K nám sa zatiaľ dostalo len 8 lakov a krajóny bohužiaľ nie, čo je veľká škoda, pretože tie by som veľmi rada vyskúšala. Z lakov ma najviac zaujali práve tie odtiene, ktoré u nás nie sú dostupné, no nakoniec som si predsa len jeden vybrala a dnes vám ho v krátkosti predstavím.



Balenie lakov je klasické, typické ako u ostatných 60 seconds, jediným rozdielom je podobizňa Rity na vrchnáčiku v štýle Andyho Warhola. Laky 60 seconds mi vždy prišli veľmi jednoduché a nezaujímavé, no musím povedať, že táto drobnosť ich oživila a konečne vyzerajú štýlovejšie. Obsah balenia je 8ml, čo je za cenu okolo 1.69€ (na e-shope 1.49€) veľmi veľmi prijateľné. 


Čo sa odtieňa týka, tak ja som si vybrala obyčajný biely (703 White Hot Love). Rozhodla som sa pre neho preto, že žiaden biely lak vo svojej kolekcii ešte nemám a biela je na nechtoch momentálne veľmi v kurze, tak som ju chcela vyskúšať.


Čo sa samotného produktu týka, tak ma veľmi prekvapil. Jedným z dôvodov, prečo som si nikdy nezvykla biele laky kupovať bolo, že mi vždy robili pruhy a fľaky, a nevyzeralo to dva krát vábne. Tento lak sa spočiatku javil rovnako, po prvej vrstve trochu pruhoval, no v druhej vrstve sa to krásne prekrylo a nechty tak mali krásnu súvislú vrstvu laku. Môže to byť aj kvôli tomu, že má lak hustejšiu konzistenciu a lepšie tak priľne k povrchu. Zistila som, že to, čo ma veľmi baví na lakoch od Rimmelu je, že majú jedny z najlepších štetcov, s akými som sa stretla. Sú široké, vďaka čomu pokryjú takmer celý necht a lakovanie je preto omnoho jednoduchšie. 
Schnutie laku je tiež v celku dobré, zhruba 1-1.5 mnúty, no aj tak pre istotu používam Insta Dri. Výdrž bola okolo 3 dni, potom sa začal na dvoch nechtíkoch olupovať, čo je u mňa úplne normálne.

Celkové hodnotenie:
+ nízka cena
+  sýta farba
+ praktický štetec
+ pekné balenie
+ pomerne rýchle schnutie

- priemerná výdrž (no to by som brala s rezervou, pretože niekomu môže vydržať dlhšie)

Na záver by som dodala len toľko, že značka Rimmel ma prekvapuje stále viac a viac a beriem ju ako jednu z najlepších drogérkových značiek. Veľmi by ma však potešilo, ak by sa k nám dostali aj Color Rush Balmy, pretože som na nich strašne zvedavá a ak by boli dobré, tak by tým u mňa trafili do čierneho.

Vyskúšali ste už niektorý z lakov Rita Ora? Ktorý odtieň je vaším favoritom?


your photo name

13 komentárov:

  1. Veľmi pekný výber aj cena je skvelá. Asi si pôjdem po ten pastelový. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som ani nevedela že taká kolekcie je ale fajn vedieť :) určite si jeden kúpim

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ;) Sú tam fakt pekné farby a za tú cenu sa oplatia

      Odstrániť
  3. fakt velmi pekna farba!
    Inak ak mas rada NIIVEA mliecka pozyvam ta na giveaway o uplne novinky tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rita Ora je skvělá a ty laky z její kolekce pro Rimmel mají vážně úžasné odstíny, moc se mi líbí :)) jinak sis vybrala krásný lak, bílá vypadá na nehtech super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No nejako začínam týmto svetlým odtieňom prichádzať na chuť :D

      Odstrániť
  5. Rimmel laky zbožňujem, nevysychajú, výborne sa s nimi pracuje a tie farby!!! Tiež je pravda že celkom rýchlo schnú, aj keď ja na vrch všetkých lakov používam ešte priesvitný tiež od Rimmelu zatiaľ sa mi osvedčil asi najviac zo všetkých povrchových :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to máš pravdu. Ja zbožňujem Rimmel by Kate laky a plánujem si dokúpiť nejaké ďalšie odtiene, pretože za tú cenu sa fakt oplatia. Nechty si lakujem tak každých 3-5 dní a vždy mám chuť na niečo nové :D

      Odstrániť
  6. presne tento biely som si kúpila aj ja..za prvé mi už došiel biely lak a pre mňa je to must have na túto sezónu:D a za druhé ten obal je skvelý, takže som ho musela mať!:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obal, cena, farba, kvalita, jednoducho všetko je na ňom super ;)
      Inak poznám ťa z fotiek Beccy a vôbec som nevedela, že aj ty máš blog a ešte k tomu taký super, takže idem hneď prekutrať :D

      Odstrániť
  7. Ty jsou fakt krásné, musím se jít na ně podívat do drogerie ještě jednou :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt veľmi pekné svieže farbičky ;) a za tú cenu neni o čom

      Odstrániť