sobota 5. apríla 2014

|Tanya Burr LipGloss|

Viete si predstaviť, že píšete blog, resp. robíte videá o produktoch známych značiek a zrazu robia iný recenzie na vaše produkty? Tak to by bol pre mňa splnený sen, ktorý sa podaril veľmi populárnej angličanke menom Tanya Burr. Je to úplne obyčajná baba, ktorá začínala písaním blogu a  postupne sa dostala k tvorbe videí, zameraných na rôzne typy líčenia. Sledovať ju je fakt radosť, pretože je veľmi milá, nie je preafektovaná čo je v poslednej dobe problémom mnohých vlogeriek a strašne dobre sa na ňu pozerá. Je to strašne zlatíčko a na jej videá sa každý týždeň veľmi teším. Vďaka sledovanosti sa stala tak úspešnou, že začiatkom roka vydala vlastnú kolekciu leskov na pery a lakov na nechty. No a pri prvej možnej príležitosti som si lesk zaobstarala na feelunique.com, kde je k dispozícii celá kolekcia. Aké boli teda moje dojmy?



Dlho som uvažovala nad odtieňom, pretože v predaji je ich 12 a všetky sú strašne krásne. No mojou najväčšou obavou bolo vybrať si produkt, ktorý som nemala možnosť vyskúšať. Preto som sa rozhodla pre odtieň Afternoon Tea, ktorý sa mi zdal ako najbezpečnejšia voľba. Je to nádherná jemná staroružová farba.


Produkt bol nádherne zabalený v plastovej fólii s popisom. Takéto balenia by som brala aj pri iných produktoch. Pri kúpe rúžov si to, či ho niekto skúšal alebo nie, všimnete skôr ako u lesku, preto si myslím, že by to malo byť povinné. Za toto výrobcov veľmi chválim.



Samotné balenie lesku je veľmi jednoduché, čítala som iné recenzie, kde písali, že je otrasné a lacné, no mne sa páči. Hlavne je iné ako má väčšina leskov, je pevné, vrchnáčik drží perfektne, takže nie je čo dodať. Obsah balenia je 8ml a cena sa pohybuje okolo 9 eur.


Aplikátor je penový, klasického tvaru, pracuje sa s ním celkom dobre, aj keď to chce určitú prax. Jedno nabratie mi vystačí na celé pery. Čo ma ihneď po otvorení lesku očarilo, bola samotná vôňa. Je príjemne jahodová a keď som sa môjho drahého pýtala, čo mu pripomína tak povedal, že jahodové korneto.


Samotná farba je veľmi sýta, krytie perfektné, trochu sa však treba pohrať s okrajmi aby nevyzerali hrubo. Pery nijako nevysušuje, no všimla som si, že má trochu tendenciu robiť po čase biele pruhy na rozhraní vonkajška a vnútra úst, ale tiež nie vždy. Konzistencia je stredne lepivá, ak by som ju mala porovnať s tým, čo mám doma, tak je lesk určite lepivejší ako Korres Cherry Lipgloss, no zároveň nie taký hutný a lepivý ako Gosh Light´n Shine Lip Glaze.


S výdržou je to u mňa ťažké, pretože mne na perách málo čo vydrží dlhšie ako hodinu. Mala som ho na mango prehliadke z vydržal mi celý čas, no ak by som si dala drink, určite by zliezol rýchlejšie a taktiež sa otláča na pohár.


Na záver ešte táto fotografia s nádherným srdiečkom na vrchnáčiku. Aké roztomilé ;)

Celkové hodnotenie:
+ pekné balenie
+ úžasná jahôdková vôňa
+ sýta farba (v zmysle, že síce ide o nude farbičku, ale nie je to len taký priesvitný lesk s nádychom do ružova, ale ide o skutočne živú farbu)

- konzistencia (trochu lepivejšia)
- nudný aplikátor (čakala by som niečo zaujimavejšie, a práca s ním tiež nie je bohvie čo, taká klasika)

Lesky sa teda Tanyi v celku podarili, ako dopadli laky to neviem, ale rada by som ich vyskúšala. Majú úžasné svieže farby, takže maybe next time :)


your photo name

7 komentárov:

  1. veru veru,čo blogerka,to našúulena papula a ego do nebies.vybrala si si pekný odtieň,jeden z mála,čo mi ide :-)
    dôležité je,že ty si spokojná.iný asi potrebujú značku,aby uznali kvalitu..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D "našpúlená papuľa" to ma pobavilo....presne si to vystihla :)

      Odstrániť
  2. Veľmi pekný odtieň. Nepočula som o nej, ale už z videa vidno, že sa vie krásne nalíčiť. :)
    Fashion Happenss

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny odtieň...len škoda, že mne takéto svetlé farby nepristanú, robia ma ešte bledšou a priesvitnejšou než som v skutočnosti... Dosť ma to mrzí bo tieto nude farby sú niektoré také krásne, ako aj táto. Na Tanyu sa určite mrknem a mrknem sa aj na ostatné odtiene leskov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je tam viacero iných pekných odtieňov. Mne osobne sa veľmi páči červená, ale nerada ju nosím, keďže mám dosť úzke pery :)

      Odstrániť
  4. Ahoj pozyvam ta ku mne na blog na GA o pekny shamballa naramok
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/04/giveaway-s-womanologysk.html

    OdpovedaťOdstrániť