piatok 4. apríla 2014

|Ťažké kovy vo výživových doplnkoch Himalaya!!!!|

Kolegyňa mi dnes poslala tento LINK ,na článok týkajúci sa ťažkých kovov vo výživových doplnkoch. Bola som v miernom šoku zo zistenia, že jedna z mojich v poslednej dobe najobľúbenejších značiek Himalaya tieto ťažké kovy obsahuje. Začínam byť preto dosť skeptická a pýtam sa, či sa takéto, alebo tiež iné škodliviny nemôžu nachádzať aj v kozmetických výrobkoch menovanej značky.
Dosť ma to teda zaskočilo a vážne uvažujem, že ju prestanem používať. Týmto vás však nechcem strašiť alebo nahovárať aby ste ju prestali používať tiež. Je to len a len na vás. Ja len chcem, aby ste boli informovaný a sami pouvažovali a rozhodli sa, či to stojí za to. Predsa len, nenašlo sa to len v jednom type liečiva, ale vo viacerých a kto vie, kde všade ako a do akých výrobkov sa to dostalo.



your photo name

5 komentárov:

  1. Ale to platí len pre tie tabletky, čo prednedávnom uviedli na trh...

    Ja som ich nekupovala, a ani by som nekúpila niečo čo nepoznám. lebo je rozdiel si dávať nejaký humus na xicht alebo do tela :((( Ale je to smutné čo robia, to čo ani nekontrolovali? a rovno uviedli na trh. Fuj zle mi je z takých ľudí, čo to robia/vyrábajú :((

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak zatiaľ to platí len na tabletky, ktovie či robili prieskum kozmetických výrobkov :( Ale je to otrasné fakt, človek už nevie, čo môže kupovať.

      Odstrániť
    2. Veď ja mám od nich skoro celú kozmetiku, do hlavy až po päty... Normálne sa už bojím ju používať :D Keď som čítala ten článok.

      Odstrániť
  2. himalayi sa vyhýbam.ani neviem prečo.je dosť iných značiek :-)

    OdpovedaťOdstrániť