streda 14. januára 2015

|Maybelline Super Stay 7 Days GelNailColor|

Prajem vám krásny nový deň,
dnes to bude bez intra, takže prejdem rovno k veci. Viete, že laky sú moja slabosť, v poslednej dobe som väčšinou používala laky Rimmel, pretože mi skvelo vyhovujú a nemám voči ním jedinú výhradu. No aj napriek tomu sa raz za čas v drogérii poohliadnem aj po niečom novom, či ma náhodou niečo nezaujme. No a naposledy takto moju pozornosť upútali laky Maybelline, z ktorých som si nakoniec aj jeden domov odniesla. No a ako to teda dopadlo? Nahradia laky Maybelline moju najobľúbenejšiu značku? Čítajte ďalej a uvidíte ;)


V prvom rade sa na chvíľočku zastavme a oceňme trochu tento nádherný odtieň. Nikdy som nebola fanynka modrých lakov a dá sa povedať, že doteraz ich prakticky neznášam, no keď som v predajni na stojane zbadala túto nádhernú nebíčkovú baby retro modrú (20 Uptown Blue), proste to inak nešlo. Musela som zistiť, aká je. No a na moje prekvapenie obstála celkom slušne.


Zo začiatku ma tieto laky trochu odradzovali, nepáčil sa mi ich dizajn, ktorý nie je vôbec môj štýl, ale nie je to len o tom však?! Potom som však zistila, že hoci obal nie je najkrajší je zato veľmi praktický, čo sa skladovania týka, keďže je veľmi tenký. Obsah laku je 10ml a vyjde vás na približne 4-5€, čo nie je vôbec zlé.


Jednou zo základných vecí, na ktorých si pri výbere lakov vždy potrpím sú štetce. V tomto prípade je štetec presne taký aký mám rada, čiže široký (možno trochu viac, ako som zvyknutá, ale je super), preto sa mi s ním lakovalo perfektne. Stačili jeden až dva ťahy a bolo po všetkom. Proste jedna pohoda lahoda.


Lak som aplikovala štandardnou 3 krokovou metódou - podklad, lak, nadlak. Jeho krytie je skvelé už v prvej vrstve, avšak ja mám rada dve. Schnutie ma trochu sklamalo. Je pomalšie ako som zvyknutá u iných lakov, takže aplikácia topcoatu (krycieho laku) je nutná aj po intervale, po ktorom mám obyčajne u iných lakov takmer suché nechty aj bez topcoatu.


Čo sa týka výdrže, tá nie je vôbec zlá, ale ani najlepšia, s akou som sa doteraz stretla. Po prvom nalakovaní sa mi lak zlúpol do polky nechta hneď na druhý deň, no neskôr som zistila, že som používala nevhodný podklad, ktorý som vymenila za Sally Hansen a s ním mi lak vydržal v pohode 4 dni. Ale nie 7 ako to uvádza obal. Je možné, že tým z vás, ktoré nemávate problémy s rýchlym zlupovaním laku môže vydržať aj týždeň. Mne bohužiaľ takto dlho nevydrží asi nič, no 4 dni sú už u mňa považované za úspech, takže som celkom spokojná.
Celkovo by som lak zhodnotila kladne. Trochu ma však na ňom odradzuje to pomalé schnutie. Moje najobľúbenejšie laky tak síce netromfne, ale je to celkom slušný produkt za celkom slušnú cenu. Takže v prípade, že sa mi nejaký odtieň zapáči, je možné, že si ho kúpim, ale okamžite po neho určite nepobežím. 

Máte skúsenosti s týmito novými lakmi Maybelline?
Ktorá značka je vaša najobľúbenejšia?
Píšte, píšte, píšte, poteší ma každý váš komentár ;)

Pre dnešok sa s vami lúčim, ale už v piatok sa môžete tešiť na nový post :*


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára