streda 13. mája 2015

|Olivová Ziaja|

Želám vám krásne ránko,
keďže sa blíži leto a všetky chceme mať pokožku krásne hladkú a hydratovanú, rozhodla som sa dnes zrecenzovať jeden naozaj skvelý produkt, ktorý ma ohúril od Ziaje, z jej úplne najstaršej rady, ktorú vyrábajú od začiatku vzniku značky. Pôjde teda o radu s výťažkom z olivy. Keď som si na stretnutí, ktoré Ziaja organizovala mala možnosť vybrať niekoľko produktov, väčšina báb mi okamžite odporúčala olivové telové maslo, ktoré si strašne pochvaľovali. Nakoniec som neodolala a vybrala som si aj krém na ruky z rovnomernej rady. No a čo si o nich po vyše mesiaci testovania myslím ja?


Telové maslo s olivovo-citrusovou vôňou je určené na všetky typy pokožky a jeho hlavnými zložkami sú omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, olivový olej a vitamín E. Jeho hlavnou úlohou je zabezpečenie lipidov pre pokožku a tým obnovenie jej prirodzenej bariéry. Vďaka tomuto maslu by mala byť vaša pokožka pružná a hladká.
Obsah produktu je 200ml a cena sa pohybuje okolo 6€.


Telové maslíčko sa nachádza vo veľkej nádobke, ktorej jedinou nevýhodou je, že musíte produkt loviť prstom. Avšak ten je tak skvelý, že aj to mu odpustím. Jeho konzistencia je stredne hustá, príjemná, krásne sa rozotiera, nezanecháva žiadne fľaky, šmuhy ani nič podobné. Vstrebáva sa okamžite a pokožku zanecháva po celý celučičký deň hydratovanú. Okrem toho má neskutočne príjemnú vôňu, ktorú by som bola ochotná voňať neustále. 
Je to ten typ produktu, ktorý vás nikdy neunudí a stále sa k nemu budete chcieť vracať. Teda aspoň ja určite. Používam ho asi len mesiac a som už úplne na dne pixle, čo naozaj svedčí o tom, že mi sadol. Práve tento produkt nie je úplne z tej lacnejšej kategórie, no jeho kvalita je oproti bežným telovým mliekam nespochybniteľne lepšia a kľudne si ho kúpim znova a s radosťou.


Krém na ruky, určený na normálnu až suchú pokožku, obsahuje olivový olej, provitamín B5 a vitamín E. Je to intenzívne vyživujúci produkt, ktorý pokožku vyhladzuje a zároveň aj spevňuje. Okrem toho napomáha regenerácii vrchnej vrstvy pokožky, posilňuje nechty, ktoré sú odolnejšie voči štiepeniu a lámaniu.
Obsah balenia je 80ml a cena sa pohybuje okolo 3€.


Narozdiel od masla, krém na ruky u mňa veľmi nepochodil. Jeho konzistencia je riedšia ako v prípade masla a taktiež sa krásne rozotiera a rýchlo vstrebáva, no sklamala ma vôňa, ktorá mi trochu prekáža. Kým u masla bola naozaj krásne sviežo-olivková, v tomto prípade je akási kvetinová, typu hyacint, konvalinka alebo čosi podobne ťažké. Čakali by ste, že produkty z rovnakej rady budú voňať rovnako no bohužiaľ v tomto prípade to neplatí. Okrem toho krém na ruky je biely a maslo zelené, čo však nijako neprekáža, spomínam to len tak na okraj.
Ak však opomeniete jeho vôňu (je dosť možné, že niekomu sa môže páčiť), je to celkom dobrý produkt, ktorý ruky naozaj výborne hydratuje, pokožka je skutočne pružnejšia a hebkejšia, ruky sú síce trochu klzké, ale nie tak, aby ste s nimi nemohli nič robiť. Len sa proste nevstrebe úplne a zanechá menší ochranný film na pokožke.


Takže suma sumárum, nabudúce si musím produkty ovoňať, a to aj napriek tomu, že sú z rovnakej rady. Maslo ma naozaj očarilo a som vďačná dievčatám, že ma presvedčili k jeho výberu. Ako som už spomínala, minula som ho takmer celé a to je čo povedať, pretože nie som typ, ktorý by sa maslami a telovými mliekami mastil každý deň a pravidelne. Týmto produktom sa to však u mňa všetko zmenilo. Len si neviem predstaviť, ako dlho by mi vydržal, ak by som ho používala na celé telo, pretože teraz si ho dávam len na nohy :D
No a čo sa krému týka, zhrniem to. Produkt samotný má potenciál, robí to, čo sľubuje, ale cez jeho parfemáciu sa bohužiaľ neprekusnem a mrzí ma, že nezdieľa rovnakú príjemnú vôňu ako jeho maslový kolega, takže asi poputuje ďalej.

A čo vy? Nejaká skúsenosť so spomínanými produktami?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára