nedeľa 23. marca 2014

|Líčenie s Rimmel Wake Me Up|

Prajem vám krásne nedeľné dobré ránko!
Už len jeden dník a opäť nás čaká celotýždenný kolotoč pracovných/školských povinností. Ešte predtým by som vám však rada ukázala líčenie, ktoré bude nadväzovať na predchádzajúci post a bude sa teda týkať použia Rimmel Wake Me Up make up-u a korektoru. Úplne na začiatku pred samotným líčením som pleť vyčistila micelárkou Bioderma Sensibio, naniesla Pore Refiner taktiež od Biodermy na problematické miesta (čo je u mňa brada a líčka v oblasti nosa) a nakoniec natrela celú tvár krémom Himalaya, aby bola pekne hydratovaná a pripravená na ďalšiu prácu.

Na pravo môžete vidieť ako zhruba vyzerá moja pleť bez make up-u, na ľavo som už aplikovala Rimmel Wake me up.


Na tejto fotke je vidieť make up nanesený na celej tvári. Pri veľmi blízkom zhliadnutí sa dajú ešte rozoznať nejaké tie červené fľaky, takže krycia schopnosť je stredne silná. Farebne sa však tento make up celkom pekne zhodne s tónom mojej pleti, , i keď trošičku je vidieť rozdiel. Svetlejší odtieň by bol pre mňa už trochu svetlý, no možno by sa to dalo vyriešiť namiešaním oboch odtieňov dokopy.


Na ľavej polke už mám korektor, ktorý som aplikovala do oblastí očného okolia, na pravo korektor ešte nemám. Môžte si všimnúť (možno na foto nie až tak dobre, no na živo áno), že istá zmena tam je. Krycia schopnosť je opäť stredná, o niečo slabšia ako u ma up-u, no vždy sa mi okolie očí dosť leskne a korektor to pekne skryje.


Tu už môžete vidieť korektor pod oboma očami, rovnako ako aj nanesenú linku a namaľované obočie.


A takto vyzerá finálny look.

Make up a korektor: Rimmel Wake Me Up
Púder: NYC Smooth Skin
Obočie: Famousx Brow Addict Kit
Primer pod tiene: Dermacol Eyeshadow Base
Tiene: Sleek (Au Naturel a Vintage Romance)
Linka: Rimmel Waterproof Gel Eyeliner
Špirála: L´Oréal Volume Million Lashes Excess
Líčka: Estée Lauder Signature Silky Powder Blush (Tender Petal)
Pery: Tanya Burr LipGloss (Afternoon Tea)

Ako som už spomínala v predchádzajúcom poste, make up je veľmi príjemný, dobre sa s ním pracuje, na pleti nepôsobí ťažko, no kto má mastnú pleť, neodporúčala by som ho. Mne sa po istom čase začne pleť veľmi lesknúť mastnotou a lesklý efekt make up-u to ešte zvýrazňuje. Veľmi som zvedavá, ako to s ním bude v lete, pretože vtedy zvyknem mať pleť v lepšom stave, no veľké zázraky neočakávam.

Dúfam, že sa vám takýto post páčil. Veľmi sa teším na vaše úprimné komentáre a podnety a prajem pekný zvyšok víkendu :*


your photo name

4 komentáre:

  1. Bola doba, keď moje srdce po tomto make-upe prahlo, ale potom som na blogoch čítala, že by ho na mastnejšiu pleť neodporúčali, takže u Rimmelu zostanem pri Stay Matte. Podľa tvojich fotiek ale badám, že je naozaj rozžiarujúci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je fakt, ono to vyzerá dobre pokiaľ sa nezačnem lesknúť :D Darmo, ale Healthy Mix od Bourjois je moja srdcovka.

      Odstrániť
    2. Musím si konečně pořídit Healthy Mix!! Všichni o něm už tak dlouho a tak hezky mluví <3 Krásné líčení!

      Odstrániť
    3. Je to fakt skvelý make up. Jeden z najprirodzenejšie vyzerajúcich aké som skúsila, i keď krycia schopnosť je taká stredná, ale pokiaľ nemáš veľmi problematickú pleť, tak by ti mal vyhovovať ;) Ďakujeeeem :*

      Odstrániť