pondelok 27. júna 2016

|dm Workshop Fotoreport|

Zdravím zlatíčka,
ako už iste viete, minulý týždeň som sa zúčastnila workshopu, ktorý organizovala dmka pre svojich top blogerov, ku ktorým patrím už aj ja. Je to neuveriteľné, ale je to tak. Nikdy by ma nenapadlo, že raz budem pracovať pre moju obľúbenú sieť drogérii a tobož nie, že sa stretnem s ľuďmi, ktorý za tým všetkým stoja. Dnes vám preto chcem ukázať menší fotoreport z tejto akcošky, o ktorom vám samozrejme aj niečo poviem.


Event sa konal v Bratislave a hoci začínal až v pondelok, s Mims sme tam dorazili už deň vopred, aby sme si užili aj nejaké tie nákupy. Za celým workshopom stáli dve super baby a to Natali a Vero, s ktorými som ešte donedávna mala tú česť len prostredníctvom mailov a bolo milé konečne si k menám prideliť tváre. 


Dievčatá si pre nás pripravili fantastické pohostenie v podobe chlebíčkov, ovocia, orieškov, makaróniek a rôznych nápojov a taktiež aj niekoľko prekvapení, z ktorých tým najhlavnejším bol box plný kozmetických produktov. Zorganizovali to ozaj skvelo, za čo ich musím veľmi pochváliť.




Na stene nás čakalo aj prekvapenie v podobe plagátov, ktoré dievčatá vytvorili o každom jednom zúčastnenom. Nachádzali sa tam fotografie nie len z blogu, ale napríklad aj z instagramu, takže vieme, že sme ostro sledované :D


Doobedu sme si vypočuli niekoľko zaujímavých prednášok týkajúcich sa firmy, o tom, ako to tam funguje, aká je ich mantra a na čo všetko sa zameriavajú. Boli nám predstavené aj ďalšie baby z marketingu, ktoré stoja napríklad za dizajnom boxov, ktoré spravujú aplikácie a sociálne siete dmky alebo ktoré sa starajú o chod časopisov Journal a Beauty Active. Celkovo boli tieto prednášky veľmi inšpiratívne a zaujímavé a dozvedeli sme sa množstvo informácii, o ktorých sme nemali ani šajnu. 


Po príjemnom spoločnom obede bola rada konečne aj na nás. Mali sme predostrieť naše postrehy, nápady, čo sa nám na našej spolupráci páči a naopak ako by sme ju mohli v určitých oblastiach vylepšiť.  Zdá sa to ako ľahká vec, no vôbec to tak nie je. Vymyslieť niečo zaujímavé a nové je v dnešnej dobe ozaj ťažké, pretože máte pocit, že všetko tu už bolo, no nakoniec sme dospeli k niekoľkým veľmi rozumným konceptom, ktoré dúfam v budúcnosti prospejú nie len dmke, ale aj nám. Pretože v konečnom dôsledku ide o veľmi symbiotický vzťah, kde jedno nemôže fungovať bez druhého.


Nakoniec by som sa chcela veľmi pekne dievčatám poďakovať za pozvanie. Veľmi som si to užila a dosť veľa mi to dalo aj v tom, že sa do budúcna budem snažiť o to, aby som svoju prácu odviedla ešte lepšie ako doteraz. Takže ešte raz veľká vďaka!


Mimochodom, oplatí sa ak budete sledovať facebookovú stránku dmka, kde sa organizuje množstvo súťaží a kde sa môžete dozvedieť napríklad o horúcich novinkách a rôznych super akciách. Momentálne spustili vynovenú mobilnú appku, ktorá by mala byť prehľadnejšia a po jej stiahnutí máte možnosť získať až 50 bodov navyše k vášmu vernostnému programu. Okrem toho si čoskoro budete môcť za 80 bodov vybrať v akejkoľvek predajni dm prekrásnu fľašu, ktorú môžete vidieť dole na obrázku.





your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára