štvrtok 27. marca 2014

|Rúž Milani Plumrose|

Krásne dobré ránko,
v dnešnej recenzii by som vám rada ukázala ďalší z troch Milani výrobkov, ktoré som si objednala ešte minulý mesiac. Opäť pôjde o produkt na pery, tento krát to však bude klasický rúž. Ako som s ním bola teda spokojná?

V prvom rade by som chcela pochváliť výrobcov za balenie. Ja zlatú farbu milujem a vždy keď natrafím na niečo v tejto farbe, mám problém udržať peňaženku na uzde. Proste dokonalosť. Spodok rúžu je akrylový vo farbe rúžu, ktorý som si kúpila. Jedinou nevýhodou takýchto balení je, že sú stále ucapkané, špinavé a majú na sebe nechutné šmuhy a ak trpíte menšou OCD, tak je to problém :D Ale nie, iba srandujem.


Odtieň, pre ktorý som sa rozhodla asi nie je veľkým prekvapením. Vínové a malinové odtiene sú jedny z mojich najobľúbenejších a pravdupovediac ma žiaden iný z celej rady nezaujal.


Farba je veľmi pekná, sýta, no nie je to žiaden zázrak typu YSL, ale za tú cenu je to celkom schopné. Veľmi mi pripomína môj obľúbený rúž od NYC Berry Rich, hlavne svojou konzistenciou a výdržou. Aplikácia je veľmi jednoduchá, no na začiatku si treba dať pozor, pretože sa zvykne otláčať na zúbky.


Čo ma celkom prekvapilo je, že nevysušuje. Ako keď si ho dám bez pomády nie je to najvábnejšie na popraskané pery, ale neurobí taký ten efekt šmirgľového papiera. Výdrž je taká priemerná, závisí aj od toho, ako intenzívne ho nanesiete.


Čo je však pre mňa veľkým negatívom je jeho "vôňa" alebo skôr chemická parfemácia. Pripomína mi také tie staré rúže, ktoré mala ešte kedysi moja mamina. Ja som maniak na voňavé veci, takže toto je pre mňa jedno veľké mínus. Jedinou záchranou je to, že na perách to až tak necítiť.


Na počudovanie som si rúž veľmi obľúbila a to aj napriek jeho nie príliš vábnej vôni. Balenie nádherné, výdrž v celku priemerná, ale pri mojom natieraní balzamov a rúžov, to už nejako neriešim. Takže celkovo ho hodnotím priemerne, no na drogérkový produkt (kúpite ho však len v Amerike, alebo na webe) to vôbec nie je zlé.

Poznáte rúže Milani? Máte medzi nimi nejakého svojho favorita?


your photo name

1 komentár: