piatok 31. júla 2015

|July Favorites|

Želám vám krásny posledný júlový piatok,
tak a sme v polke prázdnin, čo znamená, že aj v polke leta. Tento mesiac ubehol tak rýchlo, že som sa ani nestačila spamätať. A to ma vôbec nepotešilo, pretože nasledujúci mesiac ma čaká hrozne veľa stresu, či už z blížiacich sa štátnic alebo hľadania práce, s čím súvisí aj veľa ďalších nepríjemných vecí.
No prejdime k dnešnému príspevku. Ako už iste viete, je čas na obľúbencov a teda kategóriu produktov/vecí, ktoré mi tento mesiac spríjemňovali a ktoré som si zamilovala.
Tak poďme na to, čo poviete?


O sprchovej pene Balea ste sa už mohli dočítať v minulých novinkách. Hoci ide o na prvý pohľad nudný produkt (nie však balením, to je úplne božské), nemožno sa viac mýliť. Je super lacná, vonia nádherne po čučoriedkach a svoju prácu plní naozaj skvelo. Preto oprávnene patrí do tohto príspevku. 


Ďalej tu mám čerstvú novinku, ktorú ste na blogu ešte nevideli a to telový sprej Yves Rocher s jabĺčkom a anízom, ktorý som tento mesiac používala skoro neustále. Prejavil sa ako skvelý pomocník počas týchto horúčav, kedy bolo osvieženie priam nevyhnutné. Vonia celkom slušne dlho a pokožku nijako nedráždi - avšak vyhnite sa striekaniu na oholené podpažie, verte mi :D - a nezanecháva na nej žiaden lepkavý pocit.


Sprcháče Yves Rocher patria medzi moje favority a keď som sa dozvedela, že môj obľúbený Ylang Ylang prestali vyrábať, bola som trochu sklamaná. No potom som vyskúšala novinku s karambolou a bolo mi trochu lepšie. Vonia nádherne, sviežo a zároveň sladko. Príjemná vôňa na leto, ktorá na pokožke ostáva ešte dlho po osprchovaní.


Možno vás to trochu prekvapí, no naozaj som si obľúbila krém z Lidlu Cien. Stál ma len 2 éčka a tak som neočakávala žiadne zázraky. Tieto krémy vyšli v testovaní ako jedne z najlepších v boji proti vráskam. Krém ma prekvapil svojou skvelou hydratačnou schopnosťou ako aj tým, že sa po ňom vôbec nevyhadzujem, čo sa mi pri iných krémoch väčšinou stáva. Keďže je to krém určený na noc, aplikujem ho vždy večer a ráno je moja pleť vypnutá, hydratovaná a svieža. Vrelo odporúčam.


Ďalší obľúbenec vás určite neprekvapí, pretože za posledný rok, čo ho mám, som ho ospevovala skoro v jednom kuse a vás už to musí nudiť. No nech vyskúšam akýkoľvek dobrý make up, vždy sa vraciam k tomuto Clinique Anti-Blemish Solution a vždy sa utvrdím, že mi zatiaľ sedí najlepšie. Pleť nejako nezaťažuje, nerobia sa z neho vyrážky a krásne ju zmatní. Čo chvíľa sa objaví v spotrebovancoch, takže si budem musieť zaobstarať ďalšie balenie, pretože bez tohto produktu sa nezaobídem a to aj napriek tomu, že mám kopec ďalších.


O bronzri od TheBalm Bahama Mama som spočiatku nevedela, čo si myslieť, no po čase sme si k sebe cestu našli a teraz sme veľký kamoši. Je trochu tmavší, takže pre extrémne bleduľky ho veľmi neodporúčam, no inak je skvelý a dá sa použiť aj na bledovanie prechodov očných tieňov. Tento mesiac som ho používala každý deň a zatiaľ ma ešte neomrzel.


Posledným produktom je patlátko na pery, konkrétne YSL Rouge Volupté Shine v odtieni 13, čo je krásna jemná cukríkovo ružová. V zime ju nezvyknem používať, no teraz v lete dodá perám šťavnatý vzhľad a zároveň príjemne hydratuje. Okrem toho však na ňom zbožňujem ďalšie dve veci a to jeho vôňu, ktorá mi pripomína melón a samozrejme jeho luxusný šat, ktorý robí tieto rúže naozaj výnimočnými. Ak však takýto rúž nevlastníte, nezúfajte, pretože aj v drogérii nájdete podobné a omnoho lacnejšie varianty a obal nie je všetko.


Šperkov v poslednej dobe veľa nenosím a ak, tak sa zmôžem len na nejaký jemný náhrdelník alebo výraznejší prsteň. A čo som si tento mesiac všimla, tak že sa opäť vraciam viac k tým strieborným a ustupujem od zlatej. No nikde nie je napísané, že sa to nemôže zmeniť.


Posledným favoritom za mesiac júl bolo pre mňa Creme Bruleé z Lidlu, ktoré som objavila počas talianského týždňa. Nachádzajú sa dve v balení a v sklenených nádobkách, ktoré vám ostanú na ďalšie využitie. Dezert je už hotový a stačí ho len vybrať z chladničky - ja ho rada ešte hodím na pár sekúnd do mikrovlnky, aby sa ohrial - a potom ho ešte posypať zkaramelizovaným cukrom, ktorý je tiež v balení. Nechutí síce 100% ako napríklad v cukrárni či reštike, no aj tak je skvelý a je super mať niečo také doma, ak máte chuť na sladké.


A ako pozerám, tak to by bolo na dnes asi všetko.
Nezabudnite, že máte posledných pár hodín na zapojenie sa do GA, tak ak ste tak ešte neurobili, je najvyšší čas. Stačí len kliknúť tu :)
Prajem vám krásny víkend


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára