pondelok 13. júla 2015

|Tip na skvelý rúž z drogérky od Essence|

Krásny štart do nového týždňa prajem,
značka Essence patrí u nás k tým najdostupnejším, ktoré v drogériách nájdete. Ja osobne som ju používala dosť často ešte v študentských časoch, kedy peňazí nebolo bohvie koľko, ale parádiť sa človek musel :D V súčastnosti po nej siahnem už len veľmi sporadicky a po väčšine to potom ľutujem, pretože nejde zrovna o najkvalitnejšiu značku. Avšak nájdu sa tu aj svetlejšie výnimky, ako je napríklad tento dlhotrvajúci rúž, ktorý môžete vidieť na fotografii nižšie a o ktorom by som dnes rada hovorila.


Rúže z tejto rady nájdete dostupné v 11 odtieňoch a to od neutrálnejších až po tie výraznejšie, ako sú červená, či bordová. V prvom rade musím vyzdvihnúť a pochváliť balenie, ktoré je asi to najlepšie, čo u Essence nájdete. Rúže majú krásny matný čierny šat s logom značky a prstencom v strede, ktorý je vo farbe samotného rúžu. 


Logo Essence je vyryté dokonca aj do samotného produktu, čo pôsobí v skutku profesionálne.
Zo všetkých dostupných odtieňov moju pozornosť najviac upútal hneď prvý 01 Coral Calling, čo je úplne nádherná koralka,, ktorá je vhodná na jar aj na leto.
Má veľmi šťavnatú a sviežu farbu, s ktorou budú každé pery vyzerať zaručene dobre.


Výrobca uvádza, že je rúž dlhotrvajúci a vydrží na perách hodiny, čo však nie je pravda, pretože po jedle alebo pití ide okamžite dole. Ale pri cene 2.50€ mi to pravdu povediac neprekáža a nemám problém po čase sa prerúžovať. 
Inak je to však naozaj skvelý produkt. Pri jemnejšej aplikácii vyzerajú pery veľmi prirodzene a zdravo, po silnejšom aplikovaní majú ten zvodný a šťavnatý vzhľad.
Veľkým pozitívom produktu je, že pery nijako nevysušuje, dokonca ich krásne hydratuje.


Mám doma veľa rúžov a to nie len tie lacnejšie, no musím povedať, že po tomto siaham naozaj často a rada sa k nemu vraciam v prípade, ak neviem, aký rúž si práve dať. Taktiež ho rada používam v dni, kedy moja pleť nevyzerá najlepšie, alebo sa cítim pod psa a chcem sa trochu rozveseliť, pretože na to je táto koralka ako stvorená.
Rozžiarte si svoj deň aj vy!

Poznáte tieto rúže? 
Aký je váš názor na ne?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára