pondelok 23. júna 2014

|Daily Summer Make up Look|

V dnešnom príspevku sa budem venovať líčeniu a tomu, ako momentálne zhruba asi vyzerá moja denná líčiaca rutina. Teda aké produkty používam najradšej a naopak čomu sa v týchto týždňoch vyhýbam. Dúfam, že sa vám postík bude páčiť ;)



Takže úplne na začiatku si pleť rada vyčistím, odmastím Biodermou Sensibio. Potom zvyčajne nanesiem len nejaký krém na hydratáciu, aby moja pleť vyzerala živšie a vypnutejšie, ale dnes som mala chuť trochu experimentovať, preto som sa pohrala so základom. Pod oči som naniesla veľmi malé množstvo Weleda očného krému, ktorý zvyčajne používam večer a na celú tvár potom aplikovala sérum Thalgo a podkladovú bázu Sisley, ktorá by mala vyhladiť vrásky, redukovať začervenanie a lesk pleti.


Samotné líčenie vždy začínam očami a to tak, že najprv nanesiem podkladovú bázu (v tomto prípade Avon) a na ňu tiene. V letných mesiacoch mám chuť skôr na ľahšie líčenie najčastejšie bez tieňov. Dnes som použila Sun Club Shimmer od Essence - najsvetlejší odtieň na celé pohyblivé viečko a pod obočie, do vonkajšieho kútika bronzový odtieň a trochu ružového pre lepší kontrast. Tú istú bronzovú farbu som neskôr naniesla aj pod oko. Celé to potom pôsobí veľmi sviežo a letne.


Ďalej pokračujem líčením tváre. V letných mesiacoch taktiež veľmi neobľubujem ťažké make upy a siaham skôr po niečom ľahšom ako je BB krém od Garnier. Tento je na mňa ešte trochu tmavý, pretože nie som opálená, ale v malom množstve sa dá krásne spracovať pomocou buffera, ktorý si neviem vynachváliť.


Potom nanesiem pod oči korektor, aby som čiastočne prekryla modré kruhy a zároveň rozjasnila okolie očí. Momentálne preferujem Rimmel Wake Me Up, ktorý má síce slabšiu/strednú kryciu schopnosť, no v kombinácii s BB krémom nepôsobí ťažko a nezvýrazňuje mimické vrásky, takže s týmto som veľmi spokojná a stačí mi to. Korektor nanášam štetcom, ktorý bol pôvodne určený na blendovanie očného záhybu, no omnoho lepší sa mi zdá byť na tento účel.


Potom už len zvýrazním obočie Kitom na obočie od Catrice a na mihalnice nanesiem moju obľúbenú špirálu L´Oréal Volume Million Lashes.


Po tomto kroku aplikujem na T zónu púder od Rimmelu Stay Matte a lícenku, v tomto prípade Milani Baked Powder Blush v odtieni Dolce Pink.


Keďže mám teraz pery trochu popraskané často používam rôzne pomády a balzamy. Dnes som ich natrela vazelínkou a nato rúžom krásnej koralovo ružovej farby od Essence (01 Coral Calling). No a tu už máme celkový výsledok :)





Fotky nie sú nijako upravované ani retušované, takže môžete vidieť reálne líčenie.
Čo vy na to?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára