streda 18. júna 2014

|New In #6|

Ahojte kočky,
sme už za polkou júna a preto je čas na nové New In. Väčšinu vecí som si zaobstarala ešte počas minulého mesiaca a je dosť pravdepodobné, že budúcomesačný príspevok bude o niečo chudobnejší, keďže sa chystáme na dovolenku a môj bankový účet asi zaplače. Ale tentoraz sa tu ešte nakopilo zopár vecičiek, tak vám ich chcem ukázať.


Začala by som niečim pre mňa úplne nezvyčajným a to doplnkom do kuchyne. Keď som túto vintage dózu na kávu v Ginke zbadala, nemohla som ju tam nechať. Ako milovníčke kávy mi nejaká dózička chýbala a táto je úplne ideálna nie len dizajnom, ale aj veľkosťou.



Rockové tričká, tričká s lebkami a kapelami mám strašne rada. Čierne je z C&A a stálo iba 5 eur, rovnako ako biele, ktoré je z New Yorkera. Obe sú tuším pánske, ale mám najmenšie veľkosti, takže mi sadnú ako uliate. Okrem toho nemám veľmi rada obtiahnuté veci.


Nedávno ste sa v mojom Wishliste mohli dočítať aj o podobných teniskách, ktoré sa mi páčili. Tieto sú z F&F a mali ich vo výpredaji len za neuveriteľných 7 eur. No nekúp to! :D


Aj tento kraťasový overál je značky F&F, tiež z výpredaja. Milujem overály, sú strašne praktické (teda kým nepotrebujete na záchod) a vzdušné. Hrozne sa mi páči strih, dizajn a šnurovanie na chrbte. Čo na neho hovoríte vy? :)


Hoci sú moje plavky z minulého roka ešte celkom svetu schopné, nových nikdy nie je dosť a hlavne ak sú z výpredaja. Za posledných pár rokov som inú značku ako F&F ani nemala, pretože tieto plavky mám rada. Vždy majú skvelý výber strihov a vzorov. Ku klasickým čiernym som dopasovala ešte krikľavý aztécky spodok.


Že ukazovať spodné prádlo je trochu trápne? Nemyslím si, veď je nové a krásne, tak prečo nie. Toto je z Tezenisu, kde nakupujem najradšej kvôli ich úžasným strihom a materiálom.



Yves Rocher má v ponuke nové ovocné sprchové peelingy na ktoré som bola zvedavá. Tak som do predajne zašla, ovoňala všetky dostupné a nakoniec som sa rozhodla pre jahodový, ktorý mi voňal najprirodzenejšie. K nákupu som okrem toho dostala aj plážovú tašku, ktorá je síce dosť malá, ale zíde sa napríklad na mokré plavky.


V Tezenise som som pri pokladni objavila aj tento parfém, ktorý vonia na spôsob Light Blue od DG. Perfektná vôňa do kabelky pre každý prípad.


Za posledný mesiac a pol som bola už druhý krát chorá, čiže to s mojou imunitou ide trochu z kopca. Preto som si opäť po dlhej dobe kúpila Kolostrum, ktoré je na to ako stvorené. No a pre lepšie opálenie som začala konečne brať aj Betakarotén.


Úplná random somarinka z New Yorkera - gumičky do vlasov, ktoré by nemali robiť záhyby (nie žeby to nejak fungovalo - možno nemám tie správne).


No a posledná vec, ktorej sa teším asi najviac. Úplne najsamlepšie náplaste na odtlaky a ako prevencia pred nimi. Sú silikónové z Lidlu, niečo na štýl Compeed, no iba za jedinečných 2.50€. Náplastí nikdy nie je dosť a tieto majú okrem ceny aj niekoľko ďalších výhod. Sú tenké, takmer ich nevidno a vydržia na nohe aj niekoľko dní (ak nemáte nakrémované nohy).

Tak toľko k mojim novinkám za tento mesiac. Dúfam, že sa vám príspevok aspoň trochu páčil a inšpiroval vás. A čo máte nové vy?
Krásny dník prajem :*


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára