utorok 3. júna 2014

|May Favorites|

Ahojte kočky,
síce už máme nový mesiac, no rada by som sa ešte vrátila trochu do toho minulého a ukázala vám zopár produktov, ktoré som počas mája používala každodenne alebo dosť často. Niektoré už zrecenzované na mojom blogu boli, o iných mám ešte v pláne v budúcnosti čo to napísať, takže poďme na to ;)


Prvým obľúbencom, ktorým by som začala je táto maska od Avonu z rady Planet Spa, ktorú pravdepodobne väčšina z vás pozná. Je to klasická bahenná maska s minerálmi z mŕtveho mora. Zistila som, že takéto bahenné masky mi vyhovujú najviac zo všetkých, vyčistia moju pleť hĺbkovo úplne skvelo a krásne ju zmatnia. Okrem toho milujem na nej tú vôňu. Takže za mňa veľké áno.


Nasledujúce štyri produkty sú pomerne bežnej potreby, ale tak všetci ich používame a myslím si, že to čo používame dennodenne by sme mali vyberať s rozvahou a tak, aby nám to maximálne vyhovovalo. Prvým je sprchový gél, v čom som pomerne náročná, pretože musí pekne peniť, pokožku hydratovať, krásne voňať a nevysušovať. Jedným z nich je sprcháč od Nivei, ktorý používam už niekoľko mesiacov, vyskúšala som niekoľko rôznych mliečnych druhov a ako posledný som si zamilovala tento kokosový, ktorý je fantastický.


Ďalším bežne používaným, no pre mňa osobne dôležitým produktom je deodorant. Mojim obľúbeným a stálym, ktorý zatiaľ neprekonalo nič je Rexona, ktorá ma zatiaľ nesklamala a to som vyskúšala už takmer všetko, čo je u nás dostupné. Momentálne testujem Fenjal, ale stále mám dojem, že Rexona je pre mňa stvorená viac. Jej vône sa mi páčia všetky, takže to zvyknem trochu striedať, momentálne používam ružové balenie s názvom Biorythm.


Šampón nesmie chýbať v kozmetickej výbave žiadneho človeka a momentálne som si dosť obľúbila Swiss O Par s austrálskym čajovníkom, ktorý je celkom fajn na moju problematickú pokožku, i keď stále to nie je úplne ono, takže sa v najbližšej dobe konečne chystám k dermatologičke. No napriek tomu, že je to drogérkový produkt, čuduj sa svete, hlavu nemám v jednom ohni, svrbí ma len sem tam a nie je červená, čo fakt oceňujem.


Z telových produktov, ktoré som si obľúbila asi nebude žiadnym prekvapením Ziaja z kozieho mlieka. Ak ste nevideli podrobnú recenziu, nájsť ju môžete TU.


No ale prejdime už k tej "fun part" - zábavnejšej časti príspevku a to parfémom a dekoratívke. Tento parfém Marc Jacobs Dot ste už mohli u mňa vidieť v decembri, keď som ho dostala na Vianoce. Dlho som ho nepoužívala, pretože v zime mám radšej ťažšie vône, no za posledné dva mesiace ho používam dennodenne a je to presne typ vône, ktorý v letnom období môžem. Prečo mám na obrázku dva flakóny? Kamoška dostala zhodou okolností na Vianoce ten istý, ale jej nesadol, takže mi ho darovala, za čo jej zo srdca ďakujem (Lenušik si poklad :*).


Na nechtoch som v máji používala veľa červenej, ružovej a krémovej. Rimelácky Salon Pro je zrecenzovaný TU. Oriflame Chic Neo mám doma už strašne dlho a nedávno som naň natrafila a dostala som chuť na jemne cukríkovú. Je to božská farba. Posledné dva sú nude farbičky, L´Oréal z kolekcie Privée (recenzia TU) a Lovely, ktorý mi doniesla kamarátka z Poľska.


Ani tentoraz nesmú chýbať obľúbené patlátka na pery. Mám pocit, že ma Lenka zásobila väčšinou produktov na tento mesiac :D Rúž Catrice, ktorý som zháňala už dlho a ktorý u nás nebol k dostaniu mi Lenušik doniesla taktiež z Poľska. Má nádhernú koralovo oranžovú farbu, úplne ideálnu na leto. Ale keďže je to gélový rúž, farba nie je až taká výrazná, takže sa nemusíte báť :) Ďalším rúžikom, ktorý úplne, ale totálne zbožňujem je Estée Lauder Pure Color v odtieni Crystal baby, čo je nádherná neutrálna farbička, ktorá jemne vyzdvihne prirodzenú farbu mojich pier.


No a ako posledné som nemohla nespomenúť dva produkty, ktoré ste už mohli vidieť v New In a teda matný tekutý rúž od Bourjois (recenzia TU) a YSL Gloss Volupté. Oba priam zbožňujem. No a najlepšie kombo tohoto mesiaca je pre mňa Estée Lauder rúž s jemnou vrstvou YSL lesku. Proste dokonalosť.


Tak ja dúfam, že sa vám príspevok páčil a rada by som počula o vašich obľúbencoch za minulý mesiac, o ktorých môžete písať do kometov ;)
Love you guys!


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára