streda 3. februára 2016

|L´Occitane Cherry Blossom Hand Cream|

Ahojte zlatíčka,
pracovný týždeň je v plnom prúde a hoci neviem, kde mi hlava stojí, som tu dnes opäť s ďalšou recenziou. So značkou L´Occitane veľa skúsenosti nemám a veľmi dlho som jej odolávala, pretože mi prišla dosť predražená. Nedávno som však podľahla a kúpila som si na vyskúšanie svoj prvý produkt v podobe krému na ruky. Povedala som si, že za skúšku nič nedám a je to typ produktu, ktorým môžete len málokedy čo pokaziť.


Musím uznať, že predajničky L´Occitane sú úplne fantastické. Všetko je tam tak pekné, vyzerá to útulne a zo všadiaľ sa vanie krásna vôňa. Okrem toho sú predavačky veľmi milé a vždy ochotné poradiť. Zo všetkých dostupných vôní krémov, ktoré v predajni mali ma najviac okúzlila vôňa čerešňového kvetu. Je veľmi jemná a príjemná a pripomína mi začiatok leta a rozkvitnutú sakuru v našej botanickej záhrade. 


Momentálne sú moje ruky neskutočne vysušené. Ešte nikdy som z nich nemala také šupináče, takže krémy na ruky sú nutnosť a tajne som dúfala, že tento bude fantastický a pomôže mi. Bohužiaľ stal sa pravý opak. Ruky vyzerajú síce na prvý pohľad hydratované a vyživené, no suché miesta ani po opakovanom prekrémovaní nemyznú a to ma dosť mrzí, hlavne keď viem, že nejde o práve najlacnejší produkt.


Za mňa teda do budúcna tento produkt nie a po tejto skúsenosti asi ani žiadne iné, pretože sa obávam toho, že to budú len zbytočne vyhodené peniaze. Podobnú a možno aj lepšiu službu mi urobí aj akýkoľvek obyčajnejší krém z drogérie a to, že má niečo "fancy" obal, ešte nezaručuje jeho kvalitu.

A čo vy a L´Occitane?
Máte nejaké skúsenosti, postrehy a podobne?
Dajte vedieť do komentov, budem rada :)


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára