pondelok 29. februára 2016

|Maybelline Lash Sensational|

Príjemné ránko vám želám,
po ďalšom príjemnom víkende ma čaká tentoraz o niečo náročnejší týždeň. Zajtra by som sa mala totižto sťahovať, čo bude obnášať kopec balenia, vybaľovania, upratovania a samozrejme popritom ešte chodenie do práce. No aj napriek tomu sa na to všetko veľmi teším a určite vám o celom procese ešte čo to v budúcnosti napíšem.
Dnes si dáme jednú kratšiu recenziu na skvelú maskaru, ktorú som objavila a ktorú sa mi už podarilo dokonca aj spotrebovať. Poďte sa teda so mnou na ňu mrknúť ;) 


Maybelline Lash Sensational je jedna z najlepších maskár s akými som sa za poslednú dobu stretla. Riasy krásne rozčeše, neskutočne predĺži a je naozaj čierno čierna. Je to možno smiešne, pretože ktorá maskara by nebola čierna keď je čierna, ale verte mi, že sú aj také, kvôli ktorým vaše mihalnice vyzerajú mdlo a nevýrazne a to preto, že farba nie je tak intenzívna, ako by mala byť. S touto som bola veľmi spokojná a to aj v ďalších ohľadoch. Maskara sa neobtierala pod oči a ani po celom dni sa nedrolila, čo niektoré maskari zvyknú. 


Kefka je umelohmotná, čo osobne preferujem, ale ani to nie je vždy zárukou skvelej maskary. Má oblý tvar, z jednej strany má štetinky dlhšie a z druhej kratšie, takže si viete koordinovať intenzitu rozčesania. Na začiatku, keď bola maskara ešte nová, mihlanice trochu zlepovala, lebo bola dosť mokrá, no po pár dňoch trochu preschla a potom to už bola jedna balada. Ak sa vám niečo také stáva, pokojne otrite nadbytočné zbytky maskary do servítky.


Čo dodať na záver? S produktom som bola naozaj maximálne spokojná a verím, že som ho nemala naposledy. Vrelo odporúčam pre tie z vás, ktoré majú naozaj krátke mihalnice, ale aj pre tie šťastnejšie, ktoré chcú dosiahnúť efekt umelých rias. Dá sa krásne vrstviť a vďaka tomu budú riasy vyzerať neskutočne dobre.

S akou maskarou ste boli v poslednej dobe spokojné vy?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára