sobota 21. decembra 2013

Vianočný Ladybox December 2013

Bože tie Vianoce sú strašné :D Všetko kvôli nim trvá dlhšie. Dokonca aj doručenie nového Ladyboxu. Ale konečne je u mňa a ja vám môžem ukázať čo balíček obsahoval tentokrát a aké sú moje dojmy.
Enjoy!


A takto krásne mi ležkalo na krabici moje malé miminko :D Asi sa aj on už nevedel dočkať nového Ladyboxu :)


Po otvorení ma čakalo prekvapenie v podobe nádhernej sviatočne vyzerajúcej krabice. Osobne by som asi namiesto tej koralovej volila bielu, ale aj tak je veľmi pekná. Hrozne sa mi páči motív farebných gulí, ktorý je rovnaký aj vo vnútri krabičky.



Na vrchu  ma čakala opäť kartička s popisom produktov a vnútro bolo tentoraz vystlané zeleným papierom.


V krabičke som čakala niečo wau, niečo čo ma ohúri, že to na mňa doslova vyskočí, keďže idú tie Vianoce a myslela som si, že tam fakt bude niečo typicky vianočné a bude to prekypovať touto atmosférou, načo som sa strašne tešila. No po otvorení nasledovalo sklamanie, frustrácia a smútok. Cítila som sa ako dieťa, ktoré čakalo pod stromčekom najnovšiu Barbie a namiesto toho dostalo knihu o počítačoch :D Proste som ostala v miernom šoku. Ja už fakt neviem ako mám toto opísať. 
Prejdime radšej k samotným produktom.

Plné balenie:
Ziaja Osviežujúci sprchový gél Limeta-Citrus 270ml

Tak toto je úplný fór :D Značku Ziaja poznám a mám ju veľmi rada, hlavne radu z kozieho mlieka. Tento sprcháč bol vraj vyrobený špeciálne pre Ladybox, čiže sa bežne nepredáva, no a po prvom ovoňaní si myslím, že by sa ani nepredával. Máte doma prostriedok na riad? A umývate sa ním? Ani ja, a tento sprcháč je vôňou presne taký istý, veľmi mi pripomína Duck Island, ktorý tu už tiež bol. A čo samotný názov? Limetka je citrus a teda limeta-citrus nedáva žiaden zmysel :D Balenie ma trochu tiež prekvapilo, pretože bežne v obchodoch majú v tejto značke 500ml balenia, 270tky som tuším ani nevidela, no vďaka tejto vôni je aj takýto objem až až.



Anatomicals Hand Sanitizer 60ml

O tejto značke som počula už veľa a som rada, že konečne mám možnosť vyskúšať ju, aj keď ide len o dezinfekciu na ruky. Veľmi však oceňujem balenie výrobku, ktoré je pekné, trochu retro a má pumpičku, čiže namiesto gélu vám na ruky nadávkuje penu, čo je príjemné. No opäť tá citrusová vôňa. Mám pocit, že výrobcovia Ladyboxu majú doma na Vianoce všade rozvešané citróny :D



Jordana Textúrovací lak na nechty 15ml

Aj o tejto značke som už niečo čítala, neviem či je u nás dostupná, no nejako ma nezaujala. Hlavným dôvodom je, že vyzerá strašne lacno, čo síce aj je, ale tak sú značky, ktoré sú v jej cenovej kategórii a na dizajne si vedia dať záležať. Ja som tak trošku freak, čo sa týka týchto veci, preto môj názor nemusíte brať vôbec do úvahy, pretože to nemusí výrobku uberať nijako na kvalite. Ale predsa len no, na peknú kozmetiku sa pozerá lepšie. Našťastie som lak obdržala vo fialovej farbe, keďže ružová by bola na mňa moc sladká, ale nie som si istá tou textúrovacou formulou a podobným lakom sa vyhýbam ako sa len dá. No uvidíme, možno zmením názor :) No za tú cenu (60kč) človek dostane celkom slušné množstvo produktu a to sa mi páči.



Cosm´etika Očné tiene Špeciálna Ladybox edícia 3g

Tak toto je jedna z dvoch vecí, ktoré ma potešili v balení, pretože ako viete, tiene na oči milujem a tých neutrálnych nikdy nie je dosť. Vďaka bohu za skvelú personalizáciu, pretože ak by som obdržala modré, asi by ma kleplo. Značku nepoznám, je to vraj prírodná veganská kozmetika, takže som zvedavá, ako si poradí v mojej skúške. 



Ladybox štetec na očné tiene

Tak už asi viete, čo ma potešilo najviac, však? :D Dobré štetce sú základ a mala by ich mať každá žena. Tento je z kolekcie Ladyboxu, preto som zvedavá, aký bude, ale na jeho vyskúšanie sa hrozne teším. Má veľmi peknú kombináciu farieb, ružovú lakovanú rúčku s logom, kovové čierne hrdlo a jemné hnedé štetiny. Na to, že ide o jeden z lacnejších štetcov, vyzerá celkom dobre.



Racio Biscuitos lesné ovocie

Sušienky, mňam, výborný nápad. Tieto som nepoznala, no musím povedať, že po ich prvotnom vyskúšaní som bola prekvapená a potešená. Sú to tvrdšie, chrumkavé sušienky, so sušeným ovocím, a chutia jednoducho skvelo. Okamžite som ich celé zjedla :D



Cestovné balenie:
Palmer´s For Dry Ashy Skin

No budem sa tváriť, že som tento výrobok nevidela :D Dúfam, že sa na mňa nikto nenahnevá, ale značky Palmer´s mám už plné zuby. Tentoraz som obdržala telové mlieko s kyselinou mliečnou, bambuckým a kakaovým maslom. 



Vzorky:
Palmer´s Firming Butter a Cocoa Butter Formula
-ak by mal niekto pocit, že toho bolo ešte málo :D
Mixa Body Milk a Moisturising Cream
-konečne niečo nové
Nature Siberica Extra-Firming Facial Mask a Extra-Firming Hand Cream
-čakala som plné balenie tejto značky, keďže bola toľko ospevovaná a avizovaná, vzorky potešili, no zároveň aj trochu sklamali


Celkové hodnotenie:
V podstate všetko, čo som chcela som už napísala, boxík nie je úplný prepadák, ak by nešlo o vianočnú edíciu, tak by som to brala, že ok, ale takto ma to dosť sklamalo. Čakala som trochu viac kreativity, výnimočnosti, niečo z čoho by som si sadla na riť. Síce aj z tohto som sa posadila, ale malo to skôr opačný efekt. No a od kedy sú citrusy medzinárodne vianočným ovocím, tak to fakt netuším.

Čo si myslíte vy? Páčilo sa vám toto vydanie? Kúpili by ste si ho? Našli by ste v ňom niečo, čo by vás potešilo?

XO, Nicka



your photo name

3 komentáre:

  1. mám podobný názor, tiež som čakala, že tam bude niečo, čo mi vyrazí dych.
    Ziaja sprchový mi nevadí, len mi vadí to, že dali takú vôňu na zimu... na zimu mi príde, hmm, moc "agresívna" taka vôňa :D síce písali v kartičke, že nám "rozjasní šedé zimné rána", no ja ho určite v zime používať nebudem, preferujem iné ako kokos, vanilka a pod..
    tiež mám na blogu článok o LB, ak chceš, pozri sa ;)

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne moj nazor. V zime su idealne sladke vone alebo nieco kremovejsie :)

      Odstrániť
  2. Naozaj na to, že sú Vianoce mohli dať niečo lepšie.
    http://fashionhappenss.blogspot.sk/2013/12/1-giveaway-firmoo-okuliare-1-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť