pondelok 15. septembra 2014

|Beauty New In #8|

Ahojte krásky,
tak konečne tu pre vás mám ukážku pražských kozmetických nákupov. Mrzí ma, že to tak dlho trvalo, ale nechcela som dávať všetko naraz.
Ale je to tu a v plnej krásne, hoci toho nie je veľa.
Tak poďme na to ;)


Ako už iste viete, nemohla som si nechať újsť môj vysnívaný MAC. A tak mi do kozmetickej zbierky pribudla táto značka v podobe rúžu. Vyberala som hodnú chvíľku a nakoniec som sa rozhodla pre tento teplejší odtieň z kolekcie Cremesheen. Recenziu ste už mohli vidieť tu.
Okrem tejto značky som bola zvedavá aj na Bobbi Brown, ale ich ceny sa mi zdali až moc pritiahnuté za vlasy. No kto vie, možno nabudúce.


Do Douglasu som zašla veľmi neplánovane, keď som potrebovala zabiť čas, no a čo čert nechcel, objavila som vytúžené Butter Gloss, maslíčka na pery od NYX. Vybrať odtieňe bez vyskúšania nebolo vôbec ľahké, ale myslím, že som to zvládla na jednotku. Pri pokladni mi však do oka ešte padli tiene L´Oréal Infaillible, ktoré boli v akcii za polovicu, tak som sa ulakomila na dvoje :))))


Ďalším vysnívaným obchodom bol The Body Shop. Je to nádherný obchodík plný samých voňavých dobrotiek (i keď dosť predražených). Tieto vecičky som ukoristila v akcii a sprejik som nakoniec darovala mamke. Z jedného som však dosť sklamaná, a to, že som zabudla kúpiť Honey Bronzer, ktorý som mala na zozname. Trdlo som no :(


So značkou Rituals som mala jednu malú aférku v podobe sprchovej peny z čajovníkovej rady (alebo nejakej takej). Ďalšia aférka bude o niečo väčšia :D Na používanie tejto sady (sladký pomaranč a cédrové drevo) sa neuveriteľne teším a šetrím si ju ne špeci príležitosť. No na akú, to ešte neviem :D


Ďalšie vecičky sú už bežnejšieho charakteru, ktoré boli za dobrú cenu, zídu sa vždy do zálohy a určite nezhnijú.


Viete ako tento sprcháč milujem.


Kedysi som bola posadnutá Palmolivom a keď prvý krát vyšla rada Aroma Therapy, bola som ešte na strednej, takže mi to pripomína mládí :D


Telové spreje používam z času na čas a tento sa mi zdal skvelý na zimu, pretože má ťažší podtón, ale stále je veľmi vkusný.


Treba k tomu komentár? Vlastne treba. Ten spodný Tropical som ešte neskúšala, takže sa tešíííím.


Tento scrub stál asi 20-30 korún, takže som si povedala, prečo nie. Bude sranda :D


Bylinná masť s konopem bola taktiež veľmi lacná a na hojenie rán sa vždy niečo hodí.

Tak to by bolo všetko z mojich nákupov kozmetiky. Ešte vás čaká príspevok o nákupoch dekorácii, ale to zas niekedy inokedy.
Love youuuuu!


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára