pondelok 18. januára 2016

|Dr.Hauschka|

Zdravím vás zlatíčka,
aký ste mali víkend? Robili ste niečo zaujímavé? Ja som v piatok a sobotu oslavovala narodky ako iste viete, ktoré som si naozaj veľmi užila a ešte raz sa chcem poďakovať všetkým zúčastneným za fantastický večer, ktorý dopadol nad očakávania. Tento týždeň ma čaká kopa učenia, pretože sa blížia skúšky, ktoré definitívne rozhodnú o mojom pracovnom (ne)postupe. Popritom však plánujem aj nejaký ten oddych v podobe posilky, lebo inak sa z tých nervov asi zbláznim :D V dnešnom článku si ukážeme produkty, ktoré mám doma už dlhší čas, no nejako som nemala kedy túto recenziu napísať. V lete som sa na FB stránke Dr. Hauschka zapojila do jednej súťaže a čuduj sa svete, vyhrala som, čo ma neskutočne potešilo. Výhrou boli nie len nasledujúce produkty, ktoré si dnes zrecenzujeme, ale aj prekrásna a veľmi užitočná beauty kniha.


Cleansing Cream
Tento krémový čistič slúži na hĺbkové čistenie a obnovu pleti. Navyše vďaka jeho exfoliačným vlastnostiam bude pleť zbavená aj odumretých častí pokožky. V zložení nájdete zložky ako nechtík či kamilka, ale aj výťažky z bôľhoja, slnečnice, ľubovníka bodkovaného a mnohých ďalších. Ak ste však alergický na orechy, pozor, pretože tiež obsahuje mandle, arašidy a hamamel.

Ešte nikdy som neskúšala takýto typ produktu, takže ma to okamžite zaujalo. Produkt sa nanáša na navlhčenú pleť. Stačí vytlačiť malé množstvo krému a rozotrieť ho medzi prstami a až tak ho vtláčavými pohybmi naniesť na tvár. Potom ju už len opláchnem teplou a nakoniec ešte studenou vodou. Pleť je po jeho použití naozaj krásne čistá, vypnutá, svieža a žiarivá. Na moju mastnejšiu pleť je úplne fantastický a doslova si jeho používanie za každým užívam.

Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Meal, Calendula Officinalis Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Alcohol, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Geraniol*, Malpighia Punicifolia (Acerola) Fruit Extract, Xanthan Gum, Lecithin, Algin


Facial Toner
Z produktov ktoré mi však prišli, ma najviac potešil bájny pleťový toner, o ktorom som na nete čítala mnoho dobrého. Slúži na udržiavanie rovnováhy pleti, jej obnovu a hydratáciu. Okrem toho by mal sťahovať póry a je primárne určený pre normálnu, suchú a citlivú pleť.

Ako viete ja nepatrím ani do jednej z týchto kategórii, no produkt používam aj napriek tomu veľmi rada. Niekedy ho použijem spolu s čistiacim krémom, no väčšinu času len samostatne, hlavne ráno po očistení pleti pred nalíčením. Dodá jej okamžitú dávku hydratácie, príjemne ju osvieži a upokojí. A čo sa týka pórov, tak tie sú fakt o niečo menšie a mám pocit, akoby ich toner doslova stiahol.

Water (Aqua), Anthyllis Vulneraria Extract, Alcohol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Fragrance (Parfum)*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Citral*



Ešte raz sa týmto chcem poďakovať spoločnosti Dr.Hauschka za prekrásnu výhru, ktorá ma naozaj veľmi potešila a vážim si ju. Používanie produktov bola jedna radosť a zakaždým mi vyčaria úsmev na tvári. Je to fakt veľmi kvalitná, prírodná kozmetika, do ktorej sa oplatí investovať.


Ak vás produkty zaujali, kúpiť ich môžete napríklad na stránkach yinyang.cz.


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára