streda 20. januára 2016

|Empties #14|

Krásne ránko prajem,
pracovný týždeň je v plnom prúde a ja som tu dnes s ďalším článkom. Po dlhšej dobe som tu opäť s hŕbou spotrebovaných produktov, o ktorých si dnes niečo povieme. Keďže sa ich nakopilo dosť, dajte si na čítanie na čas, pokojne sa usaďte a vychutnajte si článok spolu s nejakým dobrým teplým nápojom, vďaka ktorému bude ešte lepší ;)


Deodoranty sú niečo, čo určite nechýba vo výbave žiadneho človeka. Respektíve väčšiny a niektorý ľudia by ich mali urgentne začať používať. Ja osobne veľmi rada skúšam nové a tak sa mi od posledného "empties" podarilo dopoužívať hneď tri druhy. Prvým je sprejový antiperspirant Garnier Mineral Invisible. S ním som bola vcelku spokojná, príjemne voňal, nepotila som sa až toľko a na oblečení nezanechával biele fľaky. Určite by som do jeho kúpy šla znova. Ďalším produktom bol Balea Deo.Bodyspray White Diamond. Ten veľmi krásne voňal, no nebol to bohvie aký zázrak, ale keďže ide len o deodorant, dalo sa to čakať. Ďalšia kúpa? Pravdepodobne nie, ale možno by som vyskúšala iný druh.
Posledným produktom je Rexona Maximum Protection, od ktorej som očakávala naozaj veľa a nakoniec ma veľmi sklamala. Za cenu okolo šiestich eur by som očakávala zázrak, no žiaden sa nekonal, takže s najväčšou pravdepodobnosťou ho budem v obchodoch prehliadať.


Z telových produktov som minula Balea telové mlieko v spreji. Tento produkt ma okamžite zaujal, pretože som pár rokov dozadu videla na internete niečo podobné od značky Vaseline. A tak som sa potešila, že je tento typ produktu konečne aj u nás, i keď od inej značky. Samotné mlieko ma veľmi prekvapilo. Malo príjemnú, ľahučkú konzistenciu, krásne voňalo, rýchlo sa vstrebávalo a zanechávalo pokožku po celučičký deň hydratovanou. Za jedinú nevýhodu považujem to, že som ho minula veľmi rýchlo.
Sprchové gély Yves Rocher patria k mojim najobľúbenejším a rada sa k ním vraciam a to hlavne k jednému z nich. Grapefruit milujem v akejkoľvek forme a nepoznám lepší produkt na sprchovanie, vďaka ktorému budete mať taký pocit sviežosti a čistoty. Odporúčam všetkými desiatimi.


O Avon Nutraeffects kréme ste sa mohli dočítať už tu. Bola som s ním hrozne spokojná, pretože bol príjemný, ľahučký, okamžite sa vstrebal a mohli ste na neho naniesť aj make up bez obavy, že budete svietiť ako polárka.
Konečne tu mám aj niečo z krémov. Dlho sa mi nedarilo vypoužívať krém na ruky od Essence s vôňou škorice a vanilky. Ruky krásne hydratoval, nezanechával na nich žiaden nepríjemný pocit, no tá vôňa mi miestami trochu prekážala, pretože bola veľmi umelá. No za tú cenu to bol vcelku dobrý produkt.
Tentoraz neobídem ani nohy. V zime ich dosť zanedbávam, to sa priznám, no v lete im venujem toľko pozornosti, že to niekedy až preháňam. Toto leto som objavila skvelý krém, vďaka ktorému boli moje nôžky o niečo menej suché a popraskané. Je to Balea krém s jelením lojom a rozmarínom. Používala som ho stále večer pred spaním, pretože bol dosť hutný a mastný, no úplne ideálny. Okrem toho voňal prekrásne upokojujúco a cítila som sa ako v spa.


O pleťových tampónoch Cien toho veľa hovoriť nemusím. Minimálne jedno balenie sa v týchto článkoch objaví vždy. Pár mesiacov dozadu vymenili značku z Iseree na Cien a mám pocit, že aj tampóny samotné sú voľajaké inakšie, no aj napriek tomu ich kupujem rada a považujem ich za bezkonkurenčne najlepšie a najlacnejšie.
Micelárna voda Ryor nebola nič moc. Pleť síce očistila, no mala dosť veľký problém s maskarou. Za výhodu považujem, že oči nijako nedráždila, no čo by som do jej kúpy šla znova, to neviem.
A ešte nesmiem zabudnúť na moju milovanú Lacalut pastičku. Pre môj chrup je to to najlepšie.


Insta-Dri od Sally Hansen ste u mňa na blogu mohli vidieť dosť často. Bez neho sa už nezaobídem a je to najlepší topcoat na schnutie laku aký poznám. Momentálne mám už nejaké 6-7 balenie? No tak nejako, každopádne kto si to má pamätať?! Tak skvelý je a myslím, že ešte veľmi dlho sa k nemu budem vracať. Jediná nevýhoda je v tom, že vo fľaštičke rýchlo hustne a keď si všimnete na foto, ostalo mi z oboch ešte 1/3, čo je pomerne dosť. Bohužiaľ laky sa naťahujú ako žuvačka a s takým produktom nič pekné nevykúzlite.


A ešte stále nekončíme. No sľubujem, že sme u konca :D
Ešte tu mám spotrebované krémiky na ruky, ktoré rada nosievam v kabelke. Moje najobľúbenejšie sú The Body Shop, ktoré kdekoľvek prídem, žnú obrovský úspech, pretože voňajú na zjedenie. A Podarilo sa mi spotrebovať aj vzorku krému L´Occitane s bambuckým maslom. Hoci mi krémik trochu smrdel, jeho účinky to neovplyvnilo. Ruky boli krásne hydratované a vyživené. Avšak osobne som veľmi zaťažená na pekné vône, takže do plného balenia by som asi nešla.


Fuch, tak a to je konečne všetko. 
Zaujalo vás niečo z môjho výberu?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára