streda 13. januára 2016

|Parfums Objednávka|

Krásne ránko prajem zlatíčka,
och neviem ako vy, ale ja mám úplne šialený týždeň. V práci sa to začína celé vyhrocovať a niekedy mám pocit, že meliem z posledného :D
Minulý týždeň som robila menšiu objednávočku na parfums.sk a je v nej niekoľko produktov, ktoré stoja za spomenutie, preto vám ich dnes bližšie ukážem. Čo vy na to?


Už zopár rokov som verná Tangle Teezeru a nedám na neho dopustiť, no začína byť trochu zničený a tak som uvažovala, že si kúpim ďalší. No potom som zbadala, že stránka ponúka aj Wet Brush Pro, ktorý si veľmi chvália anglické vlogerky a ktorý je primárne určený na mokré vlasy. A tak som sa rozhodla pre zmenu. Zo štyroch veľkostí som si vybrala Midi, čo je stredne väčšia kefa. Vyzerá ako staré klasické kefy s guličkami na koncoch. Osobne po vyskúšaní na nej nevidím nič úžasné. Vlasy pekne rozčeše v suchom aj mokrom stave, nevytrháva mi ich, no dosť mi po nej elektrizujú, čo ma trochu prekvapilo. Preto ju používam hlavne po umytí. Uvidíme no, možno je to len tým obdobím a časom sa to zlepší.


Nanešťastie sa mi pred nedávnom minula linka na oči v pere Kat Von D, ktorú som mala ešte z Ameriky. Rozmýšľala som nad tým, ako ju nahradiť, pretože bola skvelá a viem, že linky z drogérky za veľa nestoja. Spomenula som si, že som niekde čítala alebo počula o linkách L´Oréal, ktoré sú vraj fakt skvelé a tak som sa rozhodla, že to stojí za pokus a jednu si objednala. A dobre som urobila. Je naozaj super a dosť mi pripomína tú, ktorú som mala predtým. Má fajnučký tenký hrot, krásne sa s ňou manipuluje a je úplne čierno čierna. 


Pri L´Oréale ešte ostaneme. Pred istým časom došli do našich drogérii nové tekuté rúže. Osobne ma na prvé pozretie nijako nezaujali a viac som im pozornosť nevenovala. Momentálne trochu odstupujem od nosenia výrazných pier a hľadala som niečo neutrálnejšie a matné, no márne. V nude béžovej a matnej formule je nájsť niečo nemožné. A potom ma opäť napadli tieto produkty a tu som ho veruže našla. Odtieň Amen má naozaj príznačný názov, pretože je tak božský. Vyzerá na perách neskutočne a určite o ňom pripravím samostatnú recenziu.


K nákupu som si mohla ešte vybrať vzorku zubnej pasty ako darček a takéto mini balenie sa vždy hodí, či už na nejaké to cestovanie alebo keď si potrebujete spríjemniť dych v práci :D


No a nakoniec som do košíčka prihodila aj niekoľko vzoriek vôní, ktoré som chcela vyskúšať. Najviac som sa tešila na Diptique Do Son, ktorá nakoniec vonia veľmi pekne, ale bohužiaľ to vôbec nie je typ vône, ktorú by som vyhľadávala. Je na mňa až príliš výrazná a kvetinová a to pravdepodobne vďaka obsahu kosatca a kvetu pomarančovníka.


Čo vás z nákupu zaujalo najviac?


your photo name

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára